marți, 16 iulie 2013

Pentru momentele în care.....


Pentru momentele în care ai vrea ca tot ce se întâmplă în jurul tău să nu te mai afecteze atât de mult…
Pentru momentele în care ai vrea să renunţi la visul acela, ce ştii, că poate  mâine ar avea şansa să se împlinească….
Pentru momentele în care fericirea nu e în preajma ta şi ai vrea să pleci să o cauţi în altă parte, doar să-i dai o lecţie….
Pentru momentele în care dragostea pentru cel de lângă tine pare să se stingă şi arde mocnit, înălţând spre cer un firicel de fum ca pe o mică rugăciune….
Pentru momentele în care te strâng pantofii atât de tare încât ai prefera să alergi desculţă printre ciulini în loc să-i mai încalţi….
Pentru momentele în care ţi-ai uitat umbrela şi afară plouă cu găleata şi ţi s-au udat hainele şi părul şi rimelul nu mai e la locul lui…..
Pentru momentele în care ai vrea să nu mai fii tare ca o piatră şi ai vrea să cedezi pentru o clipă, să-ţi plângi de milă în linişte….
Pentru momentele în care ai vrea să fugi la capătul pământului să scapi de tot ……
Pentru momentele în care ai uitat să zâmbeşti şi crezi că tot ce-i rău se ţine scai de tine….
Pentru toate aceste momente şi pentru altele, mai dă-ţi o şansă ŢIE – omului care a uitat că e bine să-ţi pese de ce întâmplă în jur, că visele devin realitate – trebuie doar să nu te opreşti din visare; că dragostea nu a murit atâta vreme cât încă mai există scatei; că după câteva purtări, pantofii îţi vor veni perfect; că ploaia încearcă să-ţi spele creierul îmbâcsit de gânduri grele; că poţi fugi oricât, dar “parcă” Pământul era rotund - şi vei sfârşi de unde ai plecat şi ai pierdut timp preţios; că poţi rezolva problemele şi zâmbind şi nimeni nu va şti cât de greu îţi este….
 Mai dă-ţi o şansă şi pune-ţi zâmbetul pe fata chiar şi atunci când nu-ţi râde sufletul! Poate se va molipsi şi va râde şi el cu tine! Sursa foto

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu